A szokásos ékszer, ruha és ajándékutalvány helyett idén válts sportosra! Amennyiben van a családban sportrajongó családtag, lepd meg valami, a hobbijához jól köthető ajándékkal. 

Ne feledd, ha sportot ajándékozol, egészséget is ajándékozol! 

Alizetics tornabérlet

Aki szívesen és rendszeresen jár tornára, annak nagyon jó ajándék lehet egy tornabérlet. legjobb, ha előre megtudakolja, hogy melyik edzőhöz jár szívesen az, akinek szánja az ajándékot, és oda veszi a bérletet. Hiszen ha olyan edzőhöz vásárol bérletet, amely túl messze van vagy nem esik útba, az esetleg kihasználatlan marad.

Sporttáska

A sportrajongóknak mindig nagy öröm egy új sporttáska. Különösen a nőknek, de a férfiak is nagyon örülhetnek egy márkás, praktikus sporttáskának. Rejtsen el benne egy pár zoknit vagy egy pár kézi súlyzót csak a vicc kedvéért.

Sportruházat

A nők mindig szeretnek ruhát kapni ajándékba. Sportosat is. Legyen szó egy pár dögös sportcipőről, topról, pólóról vagy jóganadrágról, ezzel garantáltan nem lövünk mellé.

Sztepp-pad

Még mindig nem ment ki a divatból. A TRX, kettlebell korában igenis hasznos dolog még mindig egy sztepp-pad. Különösen azoknak, akik köztudottan otthon tornáznak. Egy sztepp-pad segítségével nagyon jó gyakorlatokat lehet végezni, akár kardiojellegű, akár súlyzós, alakformáló edzésről van szó.

Csajos csuklópánt és kesztyű

Ha trendi, személyes, de nem túl drága ajándékot szeretne, egy sportrajongónak ezek a legjobb holmik. Egy színes, feltűnő csuklópánt, egy otthon használatos kézi súlyzó, egy kettlebell, egy jópofa baseballsapka vagy egy nedvszívó zokni nagyon jó ajándék. Csakúgy, mint a súlyzós edzésekhez használatos csajos színű kesztyű.

Nagyágyúk

Ha valami igazán nagy és komoly ajándékot szeretnénk, esetleg egy pár közösen ajándékozná meg magát, vagy a férj lepné meg asszonykáját egy komolyabb sportos darabbal, akkor irány a sportbolt és válasszunk az alábbi nagyágyúk közül. Ezen gépek bármelyike alkalmas arra, hogy kielégítse a mindennapi sportolási igényeket.

  • Szobakerékpár
  • Elliptikus tréner
  • Taposógép
  • Futópad

Ezek a kardiogépek csak első pillantásra igényelnek sok helyet. Valójában egy közepes vagy kisebb nappaliban is elhelyezhetők. Akár mindennap használhatjuk őket, többet nem számít semmilyen kifogás. Használatuk sem helyhez, sem időhöz nem kötött, elvégre bármikor felpattanhatunk a kerékpárra vagy kocoghatunk 20-30 percet. Közben hallgathatunk zenét, nézhetünk tévét, és máris sokkal gyorsabban telik az idő. Sportolhatunk kora reggel, késő este, vagy amíg a gyerekek alszanak. Az otthon űzhető sport egyik legjobb tulajdonsága – a hatékonyság mellett – a kötetlensége.