Az Amy Winehouse életéről szóló film 2024 tavaszán jelenik meg 

Az elmúlt években számos legendás zenészről készült életrajzi film, köztük van Freddie Mercury, Elton John vagy éppen Whitney Houston. 2024-ben jön az Amy Winehouse életét feldolgozó alkotás, amelynek rendezője Sam Taylor-Johnson – írja a Femina.hu.

Back To Black címmel érkezik jövőre a mozikba a tragikus sorsú énekesnőről szóló alkotás, amelynek első jelenetképét ezen a héten tették közzé az Instagramon. A britek 2024. április 12-től láthatják a filmet, de természetesen a világ más pontjain is bemutatják azt. A főszerepet a szintén brit Marisa Abela játssza. 

 

A fenti, első jelenetfotó láttán egyből izgatottá váltak a rajongók, mert tényleg olyan, mintha az igazi Amy Winehouse szerepelne rajta. Kifejezték, alig várják, hogy lássák a filmet. Bár egy időben pletykálták, hogy Lady Gaga fogja a 2011-ben elhunyt énekesnőt játszani, de végül nem így alakult, egy kommentelő ki is fejtette, ennek miért örült.

„Olyan izgatott vagyok! Imádom, hogy egy brit nő játssza Amyt. Lady Gaga szerintem nem volt jó választás. Csodálatos színésznő, de amerikai. Szóval nem érezném annyira hitelesnek.”

Marisa Abela egyébként így fest a valóságban.

Olyan alkotásokban szerepelt eddig, mint a Barbie, az Ipar vagy a COBRA – A válságstáb.