Főbb célkitűzéseink egyike a prevenció mellett, hogy egészséges testben egészséges lélek! Vállalkozásunk elkötelezett híve annak, hogy a lelki egyensúly mellett minél több egészség tudatosan gondolkodó személy számára elérhetővé tegyük a fizikai lét könnyebb megélését és a betegségekből való gyógyulás lehetőségét.


Az alternatív és komplementer szolgáltatásaink, olyan egészségünkre pozitív hatást nyújtó kezelések, amelyekkel nagy valószínűséggel elkerülhetőek a betegségek kialakulása.

Jó hatásfokkal kezeljük a már kialakult mozgásszervi és idegrendszeri betegségeket. Jelentősen tudjuk csökkenteni betegek fájdalmait.

Egyes esetekben pedig a teljes gyógyuláshoz vezető úton hathatós segítséget tudunk nyújtani.

A kezeléseink során egyaránt alkalmazunk nyugat-európai és távol-keleti masszázs eljárásokat.

A BLF Tudatos Egészség centrumunkban elérhető több fizikai közérzetjavító és orvostechnikai engedélyekkel rendelkező berendezésekkel végzett szolgáltatás is.

Az Egyesült Királyságban és Magyarországon az elsők között kezdtük el alkalmazni a tűszúrás nélküli, fájdalom mentes, dupla-mágnesfejes elekto-akupunktúrás kezelést, amely bizonyítottan sokkal hatékonyabb a mindenki által ismert tűszúrásos módszernél.

Szolgáltatásaink között megtalálható a személyre szabott súlycsökkentő program, amely során kombinált technikákat alkalmazunk.

A központunkban elérhető szolgáltatás a Kovács – Magyar András által kifejlesztett Mátrix Drops Computer és a hozzá tartozó cseppek, valamint táplálkozási tanácsadással is segítjük a hozzánk fordulókat.

Elérhetőségünk
Cím: 4027 Debrecen, Dózsa György u. 25,