Rengeteg munka szakadt Hajnal Bettinára.

Bár a kapcsolatuknak vége, Hajnal Bettina ironikus módon a körmös szakmában keresi a kenyerét. Hogy mit gondol minderről, és hogyan dolgozza fel a szakítást, arról a Ripost-nak mesélt Nagy Ő Betti. 

A szakítás után rengeteg munka szakadt Jákob Zoli választottjának, Nagy Ő Bettinek, azaz Hajnal Bettinának a nyakába. A körmösként dolgozó egyedülálló édesanyának az ünnepek közeledtével rengeteg vendég körmét kell elkészítenie, amely elmondása szerint igencsak lefárasztja őt, ezt azonban nem is igazán bánja, ennek pedig komoly oka van.

Munkába menekül a szakítás után 

A milliárdos üzletember tizenhét lány közül választotta párjának Bettit A Nagy Ő műsorában. A két fél legnagyobb bánatára kapcsolatuk sajnos csak nagyon nehezen tudott kibontakozni, ugyanis Zolit és Bettit is szólította a rengeteg kötelesség, így végül a szakítás mellett döntöttek. Betti lapunknak elárulta, hogy az elválás után próbál a munkájára fókuszálni, amelyből manapság egyre több is kijut számára.  

fejtette ki Betti, aki egyelőre úgy érzi, hogy Zoli volt számára az utolsó utáni próbálkozás a szerelemben, és most inkább a gyermekére szeretne koncentrálni.

Nagy Ő Betti jó kapcsolatban maradtak a milliárdossal 

Betti azt is megosztotta a Ripost-tal, hogy hiába a szakítás, ő nem haragszik Zolira, és ugyanolyan lelkesedéssel tudja tovább űzni a körmös szakmát. Azt nem tagadta, hogy nem volt vidám az a pár óra, amíg megbeszélték a dolgokat, de belátja, hogy bármennyire erősen is próbálták fenntartani a kapcsolatukat, nem sikerült.  

mondta Betti, aki egyáltalán nem gondol rossz szájízzel a munkájára azok után, hogy szakítottak a körmözés királyával. Azt is hozzátette, ha ránéz egy gél lakkra, semmilyen rossz érzés sincs benne, a mai napig Zoli termékeit használja és abban is reménykedik, hogy egyszer Magyarország 36. leggazdagabb emberének egyszer akár az üzlettársa is lehet.