"2021. augusztus 28-án 10 illetve 11 órai kezdettel a hajdúszoboszlói Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár adott otthont annak a családi tornának amely a Kvalitárs Kulturális Egyesület szervezésében került megrendezésre.


A Hajdúszoboszló Város Önkormányzata, a Hungarospa, a Pávai Vajna ásványvíz, az Al-Hamra étterem, a Rock Cafe valamint a Jenuesse által támogatott rendezvényen szép számmal jelentek meg idősek és fiatalok egyaránt.

A családi hangulatú ingyenes rendezvényen az Alizetics felfrissítő torna mellett, a szervezők ajándékkal kedveskedtek a résztvevőknek.

A Kvalitárs Kulturális Egyesületnek ez volt ez első ilyen jellegű programja a Kovács Máté Művelődési Központban, amelynek hamarosan folytatása is lesz, hiszen szeptember 11-én egy újabb fordulóval folytatódik a programsorozat, mikor is 10 illetve 11 órai kezdettel ismételten várják a tornázni vágyó hajdúszoboszlói lakosokat. Időseket és fiatalokat egyaránt.

A programsorozat célja, hogy a mozgás, a sport öröme által közösségeket formáljon s ez által egészséges életmódra neveljen.

Az egyesület vezetői köszönetüket fejezik ki résztvevőknek, az önkénteseknek és a támogatóknak egyaránt. És végül de nem utolsó sorban a médiának, hogy rendezvényüket megtisztelték jelenlétükkel."

Szeptember 11-én újra találkozunk!