Bódi Sylvi pikáns képeket töltött fel Instagram-oldalára. 

Bódi Sylvi nemrég az Instagram-oldalán jelentkezett be, méghozzá olyan forró tartalommal, szinte nem is értjük, hogy nem olvadt meg tőle az őt körülvevő havas táj a kép készítésekor. Sylvi bejegyzése szerint még a tavalyi év során, egy varázslatos kis vendégházban járt, hogy kipihenje az év fáradalmait. A kandalló melletti olvasgatás és az erdei séták mellett azonban arra is szakított időt, hogy belecsobbanjon a ház dézsafürdőjébe is. Természetesen mindezt úgy tette, ahogy kell, anyaszült meztelenül!  

A rajongók legnagyobb örömére Sylvi meg is osztotta ezt az intim pillanatot követőivel, és nem hagyott sok helyet a képzeletnek, ugyanis több oldalról is megmutatta a kíváncsi szemeknek, ahogyan éppen a kádban pihenget.

Az első fotón jól láthatjuk Sylvi kisportolt hát- és kar izmát, ahogy egy bögrével a kezében kémleli a deres tájat. Ha tovább lapozunk a modell fotóválogatásában egy újabb szögből figyelhetjük meg bomba testét. Háta helyett melleiből tár elénk egy részletet: sejtelmesen eltakarta őket a kezében levő bögrével, lábait pedig keresztbe tette, hogy biztosan ne süljön ki ebből semmilyen villantós baki. A harmadik dézsás fotó már jóval visszafogottabbra sikerült, itt csak szemben a kamerával aranyosan kémleli a téli eget, a kád széle azonban teljes egészében eltakarja a lényeget.  

Olyan szuperül felszerelt kis házikó ez! Van egy jó nagy erdőre néző terasza, ahol van egy fűthető dézsa és egy szauna is, szóval minden adott egy hangulatos privát wellness hétvégéhez. Tavasszal és nyáron még grillezni is lehet, mert az is van! Nagyon kedvesek és segítőkészek a tulajdonosok is!  

Itt nincsenek szomszédok, csak a természet és az állatok közelsége” — írta posztjához Sylvi, akinek fotói láttán megőrültek a követői is.


Egyébként nem ez volt az első alkalom, hogy Sylvi teljesen meztelenül mutatta meg magát a nagyközönségnek, de kétségtelen, hogy ezek a bevállalós fotók nagyon hangulatosra sikerültek!