2016 február 27-én (szombaton) 11-17 óráig A modulos képzésre valamint továbbképzésre kerül sor Budapesten, az Ingrid Fitness-ben (Budapest, 1141 Cinkotai út 91/C).

A továbbképzésre várjuk azon újonnan jelentkező oktatójelölteket, akik az A modulos képzés elvégzését valamint a gyakorlatok elsajátítását követően a saját településükön, kizárólagos joggal, megbízásos szerződéssel szeretnének az Alizetics oktatóivá válni. 

Az A modulos képzést elvégző oktatóknak az ország több településén is lehetőségük van arra, hogy a gyakorlatokat - felkészítő és erőnléti edzéseken keresztül -, még mélyebben el tudják sajátítani s ez által azt oktatást követő legrövidebb időn belül munkába tudjanak állni

Az Alizetics A modulos képzést valamint továbbképzést Szepesi Aliz Kick-Box Európa Bajnok valamint Alizetics Alapító, Mesteroktató tartja. 

Az A modulos oktatásra valamint továbbképzésre várjuk a régi valamint az új Alizetics oktatók jelentkezését Szepesi Aliznál a +36 30 597 0839-es telefonszámon illetve elektronikus levélben az info@polusonline.com e-mail címen.