- Alizetics Testszépítő és Egészségmegőrző torna oktatóképzés indul, 6 órás tanfolyamokon A, B illetve C modulban, Budapesten és Debrecenben. 

- Az Alizetics, mint az egyik legnépszerűbb és legprofesszionálisabban kidolgozott magyar szabadalom, olyan egyedi rendszerben épül fel, ahol az A modulos oktatók (a továbbiakban tanfolyamvezetők) a gyakorlatok elsajátítása után, megbízásos szerződéssel azonnal munkába állhatnak, ahol komoly jövedelemre tehetnek szert.

- Az A modul elvégzése és a megbízásos szerződés megkötése után, az tanfolyamvezetőt kihelyezzük, egy, az általa választott település valamelyik fitnesztermébe, ahol fő vagy melléktevékenységként oktathatja az Alizetics tornát. 

- A megbízásos szerződés értelmében a tanfolyamvezetők 30-30-40 százalékos rendszerben lesznek alkalmazva, amelyben 30 százalék a helyet biztosító fitneszé vagy tornateremé, 30 százalék az Alizeticset működtető vállalkozásé (adó és járulék címen), 40 százalék pedig az oktatóé. 

Továbbfejlődési lehetőség

- Az Alizetics oktatási rendszerében két kategóriát különböztetünk meg. A tanfolyamvezetőket illetve a különböző fokozatú okleveles oktatókat. 

- A tanfolyamvezető szinten három kategóriát különböztetünk meg: A, B és C modulos tanfolyamvezetőket. 

- A tanfolyamvezetők esetében a modulonkénti képzések ára 50.000-50.000 forint, egészen az I-es fokozatú oktatóvá válásig. Ez összességében (hosszú távon) 150.000 forintot jelent. (Az oktatási díjakról itt találsz áttekinthető és könnyebben értelmezhető leírást)

Oktatási szintek, kedvezmények, szakmaiság

- Az I-es fokozatú oktatóvá válást követően az oktatónak lehetősége van letenni a vizsgát és ezáltal belépni az Alizetics Franchise rendszerébe és így ingyenesen lehetősége nyílik részt venni a továbbképzéseken. 

- Az A, B és C modulos tanfolyamvezetők tekintetében, a tanfolyamvezetőknek negyedévente egy alkalommal (több időpont közül választhatnak) kötelességük részt venni egy 6 órás továbbképzésen, amelynek összege 2500 forint/továbbképzés.

- A kötelező továbbképzések célja, hogy a már megbízásos vagy franchise szerződéssel rendelkező oktatók tovább tökéletesítsék szakmai tudásukat és ezáltal versenyképesebbek legyenek a többi fitness- vagy tornairányzat oktatóival szemben.

Korrektség, megbízhatóság és hosszú távú tervezés

- Az Alizetics oktatási és működési rendszere, a hosszú távon történő fennmaradás és a pénzkeresési lehetőség megteremtésének stratégiai rendszerére épül. 

- Az A, B és C modulos tanfolyamvezetőknek lehetőséget teremt arra, hogy az Alizetics torna oktatása által mellék vagy főállásban jövedelemre tegyenek szert, méghozzá úgy, hogy 3 ponton megerősített érdekszféra segíti a munkájukat. Hiszen érdeke az őket az őket alkalmazó cégnek (Energom LTD), érdeke a torna helyszínét biztosító Torna vagy Fitneszteremnek és nem utolsó sorban érdeke magának a tanfolyamvezetőnek is, hogy minél több ember járjon Alizetics tornára, hiszen így mindenkinek több a bevétele.

- A továbbképzési rendszer biztosította lehetőségek által, az Alizetics oktató folyamatosan fejlesztheti magát és így olyan szakmai tudásra tehet szert, amely nemcsak most, hanem az elkövetkezendő jó pár évtizedben is kiemeli a többi konkurens fitneszoktató közül.

- Az oktatási rendszer korrektsége még abban rejlik, hogy az I-es fokozatú tanfolyamvezetővé válást követően, a negyed évente egy alkalommal kötelező továbbképzés ingyenes. Így hosszú távon az A, B és C modulos illetve az I-es fokozatig befizetett oktatási díj többszöröse fordítódik vissza az oktató folyamatos továbbképzésére.

- Az Alizetics torna nemcsak egy lehetőség, hanem egy hosszú távú befektetés is.

FRANCHISE CSATLAKOZÁSI DÍJAK:

- 7 évre  Alizetics tornaszobánál
1.200.000 forint

- 7 évre  Alizetics stúdiónál
1.500.000 forint

- 7 évre  Alizetics luxus tornastúdiónál
1.700.000 forint