Alizetics Testszépítő és Egészségmegőrző torna oktatóképzés indul, 4x6 órás tanfolyamon, az ország több városában is. A sikeres vizsgázott oktatók azonnal munkalehetőséghez (álláshoz) jutnak, amellyel akár 300.000 forintot is megkereshetik.


Sportszerető, csinos lányok, nők jelentkezését várjuk. Előnyt jelent a sportmúlt, gyógytornász és testnevelő tanári végzettség.

Az Alizetics Egészségmegőrző és Testszépítő női tornát 1994-ben alapította Szepesi Alíz kick-box Európa Bajnok.

Az Alizetics testszépítő és egészségmegőrző női torna. Célja a női test harmonikus, szép formájának kialakítása az anyatermészet határain belül. A gyakorlatok a légzést, a keringést és az ízületeket nem terhelik, ezért korhatár nélkül bárki elkezdheti.

Az Alizetics hét programból áll: első kezdő, alaphaladó, középhaladó 1-2, haladó 1-2, szinten tartó, mely programok egymásra épülnek. A hét programból teljesen és arányosan formálható a női test. A programokban megközelítően azonos az erősítő, nyújtó és lazító gyakorlatok száma. A hét program hét hónapot vesz igénybe. Heti többszöri óra látványos eredményt hoz: a zsírszövet helyét izomtömeg váltja fel.

Kereseti lehetőség: 120.000 - 300.000 forintig.

Jelentkezni lehet az info@polusonline.com e-mail címen vagy a 0630 597 0839-es telefonszámon .