Az Alizetics torna (fitness) programjai között szerepel az intenzív alakformálás is, amely által megszabadulhat a fölösleges kilóktól, zsírszövetektől vagy éppen megerősítheti izmait, izomszöveteit, a hason, a csípőn, fenéken, a combon, a karon és a háton egyaránt.
Tanfolyamvezetőink, I-es, II-es, III-as minősítésű valamint senior és mester oktatóink segítenek Önnek, hogy alakja csinos és fitt legyen.

Az egészség megőrzésnek elsődleges célját szem előtt tartva egy olyan komplex,sportorvos által ellenőrzött és jóváhagyott mozgássor elvégeztetése, mely az általános hétköznapi életben nem igénybe vett úgynevezett mélyizmokat is átmozgatva hozzájárul a test esztétikumának, feszességének, rugalmasságának megtartásához, illetve újra megszerzéséhez, egyensúlyt teremtve a test és a lélek között, eszközt nyújt a testi és lelki kiegyensúlyozottság megszerzéséhez. 

A testszépítő torna hét egymásra épülő programsort tartalmaz, melyet kizárólag egyénre szabottan,az egyén teherbíró képességének, egészségi állapotának megfelelő fokozatos terheléssel lehet alkalmazni az alakformálás tekintetében is.