2015. november 7-én az Alizetics képzéshez kapcsolódóan az Alizetics csapata médiafotózásra hívja a régi és újonnan jelentkező oktatóit, amelynek fotósa nem kisebb név lesz, mint az a Horváth Gábor, aki Balogh Edina, VV Molnár Aniko, Damak Jázmin,m Metzger Viki, Bódi Szilvi, Sztanek Kriszta, Bánki Dorottya, Oláh Noémi, Debreceni Zita és Zimány Linda portfólióinak (fotóinak) elkészítésével hozzájárul a fentiekben megnevezett hírességek sikeréhez. 
A 10 retusált képből álló Médiafotózás az Alizeticses oktatók számára mindössze 4500 forintba kerül fejenként, amely kifejezetten akciós árnak számít a mai fotózás piacán, hiszen találtunk olyan fotóstúdiót, akik egyetlen egy retusált képért képes elkérni a fenti összeg kétszeresét. 

Az sem elhanyagolható tény, hogy Horváth Gábor, mint az Alizetics fotósa felajánlotta, a 19.000 forintos akciós áron portfólió fotózást is. Hiszen azok a lányok, akik az Alizetics csapatával vagy azon keresztül veszik igény a szolgáltatást 55.000 forintos kedvezményt kapnak a 3 szett ruhában készített, 60 retusált fotót tartalmazó portfólióalbumuk elkészítésére. 

A médiafotózásra és a portfóliókészítésre a következő elérhetőségek valamelyikén lehet bejelentkezni: 
Bencze Attila (Alizetics Online Marketing)
Telefon : 0630 406 8169