Híres szülők gyermekének lenni kétségkívül nem mindig egyszerű, így nem mindenki támogatja azt, hogy hozzájuk hasonlóan a gyerekek is ismertté váljanak.  

Az természetesen érthető, hogy sokan éppen emiatt nem is tesznek ki közösségi oldalaikra képeket a gyerekeik arcát megmutatva, vagy nem viszik el őket nyilvános eseményekre, hiszen a végső döntés végül úgyis azoké lesz, akinek az életéről szó van.

Így gondolja ezt a TV2 műsorvezetője, Ördög Nóra is, aki szerint mivel a gyerekeik ebben nőttek fel, hogy az egész országban ismerik őket, így mára már egyáltalán nem jelent számukra problémát, ha egy újságban vagy egy plakáton látják viszont magukat.

Ha ők a szereplős életmódba komfortosan belehelyezkednek, nem fogom őket tiltani tőle. Szerintem ha az ember a helyén kezeli az ismertséget, abban semmi rossz nincsen

– mondta a Nők Lapjának.

A műsorvezető hozzátette, mivel a gyerekei már hozzászoktak ahhoz, hogy felismerik a szüleiket és sokszor őket is az utcán, emiatt ma már ezt teljesen természetes dolognak tudják felfogni.

Ők úgy belenőttek ebbe az egészbe, hogy számukra ez teljesen természetes. Legalábbis én nem látom rajtuk, hogy fennakadnának ilyesmin. Néha visszajelzik, hogy hú, anyu, most nagyon észrevettek az utcán, de ez sem zavarja már őket

– magyarázta Ördög Nóra.