Sokan a hasonmásának tartják az új szépségkirálynőt. 

Hétvégén Katzenbach Andreát választották meg a Miss World Hungary szépségverseny idei győztesének. A 23 éves, kiskőrösi közgazdász, grafikus és webdesigner végzettségű győztes egy éven át viselheti a Magyarország Szépe címet, és képviselheti az országot a nemzetközi Miss World világdöntőn. A közösségi médiában több hozzászóló is megjegyezte, hogy a nyertes lány rendkívül hasonlít Kulcsár Edinára, akinek a fejére 2014-ben került korona. Most a Bors felkereste az érintetettet, hogy mit gondol az aktuális győztesről. 

Bár olvastam én is a kommenteket és a zsűritársaim is sokszor hivatkoztak Andreára – tudod, aki hasonlít rád –, de én nem látok akkora párhuzamot kettőnk között. Talán az lehet az oka, hogy az utóbbi időben nagyon sok szőke lány volt a győztes. Viszont ő egy másik karakter a barna bőrével és a barna hajával

– mondta az egykori szépségkirálynő, aki leszögezte, a nemzetközi versenyen nehéz megjósolni, hogy fog teljesíteni Katzenbach, ugyanis a világ legszebbjeivel fog majd megmérettetni.

Sok múlik a belső értékeken, milyen a személyisége, hogyan tudja a belső értékeit prezentálni. De úgy vélem minden megtörténhet a világversenyen, attól függően mennyi időt fordít a felkészülésre Andi. De nagyon drukkolok neki és ha szeretné szívesen adok tanácsot, szívügyemnek tekintem, hogy minél jobb helyezést érjen el. Én lennék a legboldogabb, ha akár a top tízben, ötben vagy háromban lenne.