Egy évre rá, hogy az édesanyja meghalt, rákot diagnosztizáltak az énekesnél.


Pataky Attila és a felesége, Nyikovics Orsolya az idén ünneplik a 15. házassági évfordulójukat, a pár ez alkalomból mesélt közös történetükről a Hot magazinnak (amit a Blikk szemlézett).

Az énekes szerinte párja nem szeretett volna megházasodni, és ezzel sokáig így volt ő is.

Én sem terveztem esküvőt, hiszen már volt kettő az életemben. Aztán láttam az újságokat, hogy az ismeretségi körünkből ez is házasodik, az is házasodik, és feltettem magamnak a kérdést, én miért ne vehetném el Orsit

– mesélte Pataky

„A legelső kihívás akkor ért bennünket, amikor Attila édesanyja 2014 júliusának elején elhunyt. Akkor az is megfordult a fejünkben, hogy lefújjuk vagy elhalasztjuk az esküvőt. De Attila úgy érezte, az édesanyja akkor lenne a legboldogabb, ha mégis megtartanánk. Az asztalon ott volt velünk az édesanyja fényképe és egy pohár bor, amivel közösen koccintottunk, az áldását kérve” – tette hozzá Orsolya.

Egy év évvel az esküvő után rákot diagnosztizáltak az énekesnél.  „Attila nagyon érzelmes és vehemens, de van egy olyan oldala, hogy nem beszél ki magából bizonyos dolgokat, őrlődik miattuk. Ezek felhalmozódtak, és akkor jöttek elő, amikor megkaptuk egymást. Ez annak is nehéz, aki megéli, de annak is, aki közvetlenül mellette van, és én álltam Attilához a legközelebb. De szerintem egész jól „viseltük” mind a ketten” – mesélte Pataky Attila felesége.