Életmódváltásba kezdett egy ideje a színésznő. 

Nyári Dia nemrég a Glamour magazinnak adott interjút, melyben többek között mesélt az életmódváltásáról, az önelfogadásról, és arról, hogyan változtatta meg az anyaság. Mint kiderült, a Barátok közt egykori színésznője úgy érzi, mostanra sikerült felnőnie igazán.

Amióta anyuka vagyok, érzem már a felnőtt lét lényegét, de az ember életében mégiscsak harmincéves korára jön el az igazi felnőtté válás. Amikor megszületett a kisfiam, az első két évben még fogalmam sem volt, mire vállalkoztunk

– mondta a lapnak a színésznő, aki másokhoz hasonlóan próbált megküzdeni a mindennapi feladatokkal.

Úgy érzem, mostanra kezdtem el harmóniába kerülni ezzel a felelősséggel kapcsolatban. Persze még mindig rengeteg kérdés van bennem a világ működésével és egy csomó egyéb dologgal kapcsolatban, viszont egyre több mindenre tudom a saját válaszomat, ami mellett képes vagyok kiállni.

Nyári imádja a családos életet, korábban úgy fogalmazott, mindig is fiatalon szeretett volna édesanya lenni, ezért különösen hálás a sorsnak, hogy hamar összesodorta az élet férjével, Danival. Az anyaság szépsége és annak nehézségeinek megélése mellett szóba kerül az életmódváltása is:

Nemcsak a külsőm, hanem a személyiségem is rengeteget változott az életmódváltásomnak köszönhetően. Sokat fejlődtem ezalatt az idő alatt, és mára sokkal jobban hiszek magamban

– ecsetelte az édesanya, majd hozzátette: bár a húszas évei elején-közepén sok lehetőségtől elesett, mert teltebb volt az alkata, emiatt nem haragszik önmagára.