Magyarországon házasodtak össze a modellel. 

Palvin Barbara és Dylan Sprouse tavaly júliusban keltek egybe a világhírű magyar szupermodell családjának birtokán, Ceglédbercelen. A friss házasok egyébként később egy nagyobb esküvőt is szeretnének tartani majd az egyesült államokbeli Kaliforniában. Addig viszont életük legboldogabb korszakát élik Los Angeles-i otthonukban. A színész nemrég az E! News-nak adott interjújában elárulta, mit tart a legjobb dolognak a házasságukban.

Nagyon szeretem a reggeleket. Amikor felébredek a feleségem mellett – egyébként szerintem alapból nagyon menő kimondani, hogy »a feleségem« – átfordulok, és látom, milyen gyönyörű, ahogy alszik, aztán megpillantom a kutyusunkat, szemlélem a mesébe illő otthonomat, a csodálatos dolgokat, amiket szeretek benne, amiket én teremtettem meg, az rendkívül megnyugtató és nagyon szép, és arra ösztönöz, hogy még keményebben dolgozzak.

– mondta a színész, hozzátéve: az élete során éveken át leginkább csak önmagáért hajtott, de ez megváltozott, amikor megismerte a szupermodellt. „Amikor elkezdtem randizni Barbarával, azt mondtam magamban: »Ó, végre van valaki, akiért dolgozhatok!«, ami nagyon boldoggá tett, és ezt csodaszép dolognak tartottam. Ez a házasság legjobb része.” – idézi Sprouset a Kiskegyed.