Sőt, ehhez nem is kell neki randira menni.  

Bár az utóbbi időben több hazai hírességgel is hírbe hozták – például Kovács Gyopárral, Stana Alexandrával és Radics Gigivel is –, ám úgy fest, jelenleg a szinglik táborát erősíti Marics Peti. A VALMAR énekese még a Dancing with the Stars című showműsor ideje alatt beszélt arról, hogy ismerkedés helyett inkább a karrierjére fókuszál, de sejtelmesen utalt arra, hogy korábban volt rá példa, hogy rajongót vitt randevúra, sőt: nem is egyet.

Randizási szokásaira most is sokan kíváncsiak. Így történt, hogy a TikTokon egy kérdezz-felelek játékban ezzel kapcsolatban faggatták. A kérdésre, miszerint az első találkozón belefér-e neki a csók, az énekes gondolkodás nélkül rávágta: randi nélkül is bátran a tettek mezejére lép.

Bele tud férni a csók... Nem is kell randi hozzá!

Az énekes, aki a ma este második évaddal debütáló szórakoztató zenés műsor, a Mutasd a Hangod! egyik segítője lesz, a Borsnak bevallotta, hogy sokszor csak viccelődik a csajozással.

De nyilván ezek játékok, ezeket nagyon élvezem én is, amikor éppen nincs barátnőm, akkor kihasználom, hogy tudok hülyéskedni. Nyilván ezt nem kell feltétlen sokszor komolyan venni. Viszont néha már nehéz megkülönböztetni, mikor gondolom komolyan és mikor nem, mert annyi hülye poént szór mindenki a baráti körben.