Már nyaraltak is közösen.


Tavaly Jákob Zoltán könyvbemutatóján már sokaknak feltűnt, hogy különösen szívélyesen üdvözölték egymást Erdélyi Mónikával. Mint kiderült, az egykori műsorvezető és az üzletember jó viszonyt ápolnak, sőt, már többször is jártak külföldön nyaralni a gyermekeikkel. Erdélyi a Kiskegyednek elárulta, miért találkozgatnak egyre gyakrabban, és vajon milyen kapcsolat van köztük.

Tavaly nyáron találkoztunk egy rendezvényen, ahol elkezdtünk beszélgetni és nagyon jó kedvünk lett egymás társaságában. Azonnal éreztük egymás humorát, poénjait.

– mondta a műsorvezető, akit Jákob a kislányával együtt meghívott augusztus 20-án magához a II. kerületi luxusházába, hogy onnan nézzék együtt a tűzijátékot.

Azóta, ha időnk engedi, hetente találkozunk. Főzőcskézünk, és sokat beszélgetünk. Nagyon megszerettem, mert kedves és jó ember. Ha bármi problémám van, felhívhatom, és ápolja a lelkemet.

– árulta el Erdélyi a milliárdosról, akivel fél év alatt mély barátságot kötött, így szívesen belevágna vele egy közös üzletbe is. Mint mondta, nagyon egy hullámhosszon vannak, mert közös az érdeklődésünk: „Mindketten szeretünk főzni, utazni. Nézegettük, hogy hova tudnánk együtt elmenni akár nyaralni is, de más közös terveink is vannak.”

Az ismertségükről Jákob Zoltán is nyilatkozott a lapnak, aki egy igazi egyéniségnek tartja a korábbi tévést.

„Ugyan mindketten Bács-Kiskunból származunk, de én korábban csak a showjában láttam. Igazán nem is abban az időszakban figyeltem fel rá, hanem mostanában. A mai napig nagyon sok mém van róla, és felugranak ezek az oldalak az interneten, melyeken jól szórakozom. Ő egy egyéniség. És amikor először találkoztunk személyesen, az volt az első benyomásom, hogy az életben még jobb a humora, mint amit a tévében láthattunk – hisz a műsorban nem mutathatta meg az igazi énjét, csak a szereplőket kérdezgette.” – mondta