Furcsa és váratlan kijelentést tett az új babával kapcsolatban 

Nem kizárt, hogy Katalin és Vilmos herceg szeretne még egy negyedik gyermeket –írta meg a Promotions

Kate Middleton volt a háziasszonya egy karácsonyi rendezvénynek a Westminster Abbey-ben, amelyet szenteste adnak le a briteknek a tévében, Royal Carols: Together At Christmas című különműsor keretében. Az adásban csatlakozik hozzá családja és számos híres arc is, köztük Rio és Kate Ferdinand és Dame Sheila Hancock, akik egy-egy videóban is nyilatkoznak majd a gyerekkor fontosságáról.

A december 8-án lezajlott eseményen Vilmos herceg felesége egy köszöntőt is mondott, amelyben sokak által furcsának hangzó utalást is tett.

A karácsony az az időszak, amikor összejövünk, és megünnepeljük egy újszülött baba születését. Minden baba érkezése értékes és nagy jelentőségű idő, összehoz minket, hogy átgondoljuk az új kezdeteket, és reményt ad a jövőre nézve. A legkorábbi interakcióink, kapcsolataink és tapasztalataink során azokkal, akik szeretnek minket, még születésünk előtt lefektetjük az alapjait annak, hogy mitől függ majd a jövő. De csak ha értékeljük és támogatjuk a felnőttek létfontosságú szerepét a gyermekek világában, remélhetjük, hogy változást tudunk elérni – mondta a hercegné a rendezvényen.

Sokan ebből arra gondoltak, hogy az újszülött baba kihangsúlyozása egyáltalán nem volt véletlen, lehetséges, hogy Vilmosnál és Katalinnál jön a negyedik gyermek. Ráadásul Katalin és gyermekei egy segélyszervezethez is ellátogattak nemrég, ahol babaruhákat pakoltak, és egyszerűen elolvadtak a pici ruhák láttán. 



Régebben felmerült többször, hogy szeretnének nagycsaládban élni, de közben a koronavírus közbeszólt. Sok lap írt arról is, hogy egyenes a királynőhöz fordultak tanácsért, II. Erzsébet pedig azt tanácsolta nekik, hogy várjanak egy következő utóddal. Egyelőre nem tudni, hogy hoztak-e végleges döntést, de tavaly januárban, amikor Katalin egy csecsemőt tartott a kezében egy közös rendezvényen az angliai Lancashire-i Clitheroe Community Hospitalban, Vilmos ugratta a közelben lévő személyzetet: „Ne adjatok több ötletet a feleségemnek!”