Az Alizetics-et 1994-ben alapítottam. Sajátossága, hogy 7 programból áll, ami egy-egy órát vesz igénybe. Minden programot 12x kell elvégezni. Fokozatosan erősödik a program, a kezdőtől a haladóig, majd a szinten-tartó egyórás edzésekkel meg lehet őrizni az alakunkat.
Az Alizetics figyelmet fordít a tanítvány jelenlegi edzettségi szintjére, egészségi állapotára és a korára. Nem véletlen hogy egy csoporton belül vannak 20 évesek és 73 évesek is.

A határokat önmagunknak alakítjuk ki a nehézségi fokoknak megfelelően végezhetik a tanítványaim a gyakorlatokat. Sokszor előfordul, hogy fáradtan érkeznek az órámra, és felfrissülve, jó-kedélyű állapotban távoznak. Ez azért van, mert az erősítő, lazító és nyújtó gyakorlatok arányba vannak egymással az egy órás programjaimban.

Több ezer hölgynek tartottam edzéseket és kikísérleteztem a 20 év alatt a leghatékonyabb egymásra épülő gyakorlatokat, sorozatokat ami egy nőnek a leghatékonyabb rugalmasságot és nőies mozgást ad.
Az Alizetics egyedisége abban rejlik, hogy minden esetben a tanítvány képességeihez adottságainak megfelelő gyakorlatokat végzünk, a csoport összetételének figyelembevételével.

Nincsenek kötöttségek, még is arra van ösztönözve szinte észrevétlenül minden hölgy, hogy a maximumot hozza ki magából az egy órán belül.

560 kalóriát égetünk el egy óra Alizeticcsel, ami egy hónap alatt 12x560 kalória. 1 kg zsírszövet a testen megközelítőleg 6000 kalória. Edzés után már nem szabad enni, annak aki zsírszövetet épít le a testén. Logikus, hogy rendkívül gyorsan változik a test formája, illetve egy ruhaméret is csökken, miközben a testsúlyunkból alig 1/2 kg-ot fogyunk. Ez azért van mert az izomszövet nehezebb mint a zsírszövet.

Ha a tanítvány tud diétázni, ami nálam azt jelenti hogy kiiktatjuk az étrendből, a csokit, a fehér cukrot, a zsíros ételeket és a kenyeret (csak a vércsoportunknak megfelelően visszük be a szervezetbe a kenyeret és figyelünk arra is hogy a vércsoportunknak megfelelő étkezést folytassunk), akkor megtudjuk kétszerezni a fogyásunkat.

A szervezet megkapja a szükséges mennyiségű étrendet, pl. napi két szem gyümölcs kötelező, 2 l víz és 6 dl zöld tea - ami méregteleníti a testet, megnyugtatja a bélbolyhokat, és beindul az eredményes alakformálás, fogyás. így elérhető a megfelelő izomtónusos anatómiai alak-külső.

Az Alizetics életmóddá válik, mert minden nő számára kíméletes mozgássor, kiváló testzsír csökkentő és a medence mozgású gyakorlatok kimagasló lazaságot és rugalmasságot biztosítanak, ami javítja a házas örömöket és nőies szép mozgást és tartást ad nekünk.

Minden hölgytársamnak kívánom hogy sok sikerélménye legyen az óráinkon, és fedezze fel a mély izmainak csodálatos rejtelmeit.

Szepesi Alíz Alapító Mesteroktató Kick-Box Európa Bajnok