Minden nőnek szüksége van rá, mert megerősíti a gátizmot, a medence izmait. 
A gyakorlatink egymásra épülnek. Könnyebb és nehezebb gyakorlatok sorozatában végezzük. Az intim-gyakorlatok segítik a babavárást. Ajánlott lombikprogram előtt az intim lombikprogramunkat elvégezni. A tapasztalataink sorozatában hál-istennek születnek a gyermekek. 

Az idős korban előforduló inkontinencia panaszok megelőzésére, inkontinencia programunkban 35 gyakorlatot tartalmaz. Az Alizetics tanárok kiscsoportos foglalkozásban, intim környezetben tanítják meg ezeket a gyakorlatokat, és őszintén beszélünk az előfordult panaszokról, a gyógyulás segítése érdekében illetve az inkontinencia panaszok kiküszöbölésészre. A kezdőtől a haladóig 75 gyakorlatot tartalmaz, 2 és 3 dimenziós formában. 

Az Alizetics a medencemozgás specialistája. A könnyed mozgást elsajátítva a tanítványaink megtanulják a medencéjüket használni. Javítja a gyakorlatsoraink a házas örömöket, mert erősebbé válik a gátizom és mozgékonnyá tesszük a medencét. Megtanítjuk a medencét nőies formában használni, amely a házas örömökön túl a helyes testtartást, a helyes járást és a helyes ülést is támogatja. 

A fiatal lányoknak azért javasoljuk a gyakorlatsorainkat, mert felkészíti őket a szülésre és a családalapításra. 

Az úgynevezett rejtett izmainkat anatómiailag is megismerjük és lehetőség van a testünkön keresztül érzékelni valódi működésüket, a gyakorlatok elsajátítása közben. 

Nincs olyan nő, akinek ezekre a gyakorlatokra ne lenne szüksége. Talán csak még nem volt elég időráfordítása önmaga felismeréséhez. Félelemmentesség, stresszoldás, laza könnyed mozgás és teljes önismeretre tesz szert egy Alizetics tanítvány. 

Szeretettel várjuk az Intim gyakorlatsorainkkal.