- A B modulos tanfolyamvezetői oklevél megszerzésének feltétele az A modulos oklevél megléte.
- A B modulos oklevél megszerzéséhez az oktatónak egy 1 napos, 6 órás képzésen kell részt venni.
- A B modulos képzésen az oktatók első fázisban a lábszépítő programot sajátítják el, amely 35 speciális Alizetics gyakorlatból áll. A nyújtó, lazító és erősítő gyakorlatok a légzést és a vérkeringést nem terhelik. Az oktatók a fent említett 35 gyakorlat orvostani és anatómiai hatását is elsajátítják.
- A hasizom erősítő gyakorlatokat kiemelten tanulják: a has zsírszövetének fogyasztását valamint a csípőt körbevevő zsírszövet leépítését. Négy speciális programsort sajátítanak el, amely 24 gyakorlatból áll.
- A alapgyakorlatok javításai módszertanát, a B modulos képzésen részt vevő Alizetics oktatók már el kezdik tanulni, amely még több pénzkeresési lehetőséget foglal magába, mert ezt követően az oktatók egyéni odafigyeléssel tudnak tanítani. Köszönhetően annak, hogy ezt követően az oktatók korrekciózni tudják az általuk elsajátított gyakorlatokat. 
- A B modulos képzés utolsó szakaszaként 3 levezető alap-gyakorlatsort tanulnak meg.
- A B modulos képzés marketing órával zárul.
- A B modulos oklevéllel rendelkező oktató 120 gyakorlatot ismer meg. Ez által még szélesebb körű szakmai tudással végezheti Alizetics tanfolyamvezetői munkáját.
- A B modulos képzést követően mindenki oklevelet kap, amely lehetővé teszi a franchise hálózaton keresztül történő munkába állást, esetlegesen az addigi munkájának magasabb szakmai szintű művelését.
- A B modulos képzés tandíja 25.000 forint, amely magába foglalja a tanfüzetet, a marketing középcsomagot valamint a B modulos oklevelet, amely a képzést követően átadásra kerül. 
- A magasabb modulos képzésünk a C modul, amelynek megszerzését követően az oktató teljes értékű tanfolyamvezetővé válik. A tanfolyamvezetői szinten több modul nincs. Ezt követően az Oktató I-es fokozat következik.