2015. március 21-én (szombaton) 11 és 17 óra között az Alizetics Egészségmegőrző és Testszépítő Női Torna, Budapesten a Zugló Sportcentrumban tartja első médiafotózását, amelynek célja úgy a honlap mint a marketinganyagaink egységes arculatának megteremtése. 


sajtófotózás 2700 forintba kerül oktatónként, ami 10 darab minőségi digitális fotót tartalmaz, amelyet nem kisebb nevű fotóstúdió készít, mint a Glamour címoldalát készítő Horváth Fotó, aki dolgozott már Balogh Edinával, VV Molnár Anikóval, Bódi Szilvivel, Bánki Dorottyával, Debreceni Zitával és Zimány Lindával is. 


Ugyanennek a fotóstúdiónak a sminkese ajánlotta fel szolgáltatásait, amelynek árát tájékoztató jelleggel küldöm meg nektek. A smink ára 4000 forint. Amennyiben szeretnétek igénybe venni kérlek jelezzétek felém. 

Program:
- 11-13 óráig médiafotózás a helyszínen fotóstúdióban. A fotózás ára 2700 forint - 10 darab digitális minőségi fotó elkészítése.
- Online illetve nyomtatott kiadványokhoz egységes arculatú fotó készül.
- 13:30-17:00 szakmai továbbképzés - három dimenziós gyakorlatokból álló testszépítő program tanítása, homokóra alakra.
-  Hozzatok magatokkal egy darab királykék és egy darab fehér atléta pólót, egy fekete latex nadrágot és sportcipőt.

- Helyszín: Zugló Sportcentrum, 1145 Budapest, Szugló utca 60.

Debrecenből indulás a Dózsa Nádor térről a Napló elől mikrobusszal 7:30-kor. Visszaérkezés 19:30-kor. Az útiköltség -  önköltségi áron - a busz létszámától függően alakul. 
Egerből, Szolnokról, Szegedről, Dunaharasztiból, Balatonfűzfőről, Győrből és Kolozsvárról az utazás egyénileg történik.

- A rendezvényen való részvétel kötelező a franchise egységes arculatának kialakítása és a csapatszellem kialakítása céljából (ismerkedés, marketing, tapasztalatcsere úgy üzleti mint szakmai téren).

Jelentkezni Szepesi Aliznál:
Telefon: 0630 597 0839
E-mail: alizetics1994@gmail.com